dimarts, 17 de juliol del 2012

Per celebrar el seu cinquè aniversari, labutxaca convida els seus lectors a prendre l'aperitiu a la Fàbrica Moritz Barcelona- Un aperitiu per un llibre


Amb motiu del cinquè aniversari de labutxaca s’han seleccionat deu títols representatius del segell, que seran publicats en una edició especial amb un disseny exclusiu.

Moritz s’ha sumat a la celebració d’aquest aniversari oferint la possibilitat de prendre dos aperitius pel preu d'un a les instal·lacions que té a la Ronda Sant Antoni de Barcelona. Per gaudir de la promoció només cal presentar-se a la Fàbrica Moritz Barcelona amb un dels deu llibres, i el personal acreditat del local retallarà el comprovant de compra que s’adjunta a l’última pàgina de cada volum.

La selecció definitiva de la promoció és la següent: Els pilars de la terra, de Ken Follett; Crónica de l’ocell que dóna corda al món, d’Haruki Murakami; Homenatge a Catalunya, de George Orwell; Breu història del món, d'Ernst H. Gombrich; El quadern gris, de Josep Pla; 1.080 receptes de cuina, de Simone Ortega; A la recerca del temps perdut. Pel cantó de Swann, de Marcel Proust; L’alquimista, de Paulo Coelho; Les veus del Pamano, de Jaume Cabré, i Les dones i els dies, de Gabriel Ferrater.

L’estiu del 2007 el Grup 62 va llançar al mercat un nou segell editorial, labutxaca. L’objectiu d’aquest projecte era, i segueix sent, millorar en el contingut i en la forma material l’oferta d'edicions econòmiques en català d'aquelles obres literàries que, per la seva qualitat i per interès que susciten, han tingut una bona acollida entre els lectors. Cinc anys més tard i amb més de 900 títols al catàleg, labutxaca convida els seus lectors a gaudir d’aquesta celebració.
Extret de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada