divendres, 13 de juliol del 2012

Una proposta per aquest dissabte!

Si aquest dissabte teniu ganes de sortir i disfrutar d'un bon vespre a Montjuic, us proposem "Montjuic de nit, la nit blanca de Barcelona"

El dissabte, 14 de juliol, a la muntanya de Montjuïc, s'hi farà la 5a edició de Montjuïc de Nit, la nit blanca de Barcelona. Des de les 8 del vespre i fins a les 4 de la matinada, la música prendrà la muntanya de forma ininterrompuda amb prop de 50 concerts d'entrada lliure programats pels festivals més reconeguts de la ciutat.

A més, museus i centres d'art ubicats a la muntanya com el CaixaForum, la Fundació Joan Miró, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch faran jornada de portes obertes fins a la 1 de la matinada i es podran visitar les seves exposicions.

Aquest any, els 18 festivals que hi participen proposen un ventall d'estils musicals ampli, grups com The Pinker Tones, Brighton 64, Sidonie, Hurricäde, Big Dani Pérez, Maria del Mar Bonet i Manel Camp, Very Pomelo, D'Callaos, ZPU, Manos de Topo, Flamenco Lab Taller de Músics, Cris Juanico, Guillamino, Cargo, Esperit!, Achilifunk, Pegasvs, Le Petit Ramon i El Pont d'Arcalís. Fins i tot hi haurà un Piknic Électronik per a tots els públics amb alguns dels millors DJ del moment.

Tota la programació a: http://www.bcn.cat/cultura/montjuicnit/2012/

I si en algun moment, els concerts no us satisfan, no oblideu portar un llibre sota el braç i fer dieta!

Bon cap de setmana.

1 comentari:

  1. Gràcies per la recomenació, segur que ho aprofitem, jeje!

    ResponElimina